З днем народження, любі Генезівці!

14.11.2018

З днем народження, любі Генезівці!

9 листопада вже двадцять шість років «Генеза» святкує свій День народження.

Наші світлини з Батурина

Мабуть, не випадково так сталося, що день народження «Генези» збігся з Днем української писемності та мови. «Генеза» започаткувала святкування дня народження саме 9 листопада 1992 року, а День української писемності та мови було засновано 9 листопада 1997. А ще саме в цей день за православним календарем — день вшанування пам’яті преподобного Нестора Літописця, першого історика Київської Русі, мислителя, ученого, який є основоположником давньоруської історіографії. До речі, слово «генеза» перекладається з грецької як процес утворення, виникнення, походження. 
Якщо хочеш побудувати успішну сім’ю чи компанію — потрібні традиції. Тому кожного року в листопаді ми збираємося і радіємо, що всі разом.
Враховуючи, що ми є шанувальниками української історії, архітектури та культури, прийняли спільне рішення поїхати до Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» в Батурині. Ми відвідали палацово-парковий ансамбль Кирила Розумовського; музей археології Батурина; будинок генерального судді Василя Кочубея; архітектурно-меморіальний комплекс «Цитадель Батуринської фортеці» та Воскресенську церкву-усипальницю гетьмана Розумовського. Ступаючи стежками, якими колись ходили гетьмани України, кожен із нас відкрив для себе багатогранну Гетьманську столицю, знайшов особисті незабутні враження.

Усім успіху, процвітання, зберегти набутий неоціненний досвід. Браво, так тримати!