Видавництво «Генеза» побувало у Чернігові

18.02.2019

Видавництво «Генеза» побувало у Чернігові

Генезівці встигають і підручники видавати, і Україною подорожувати. А приїздимо до різних міст України з метою популяризації власних видань та знайомства авторів підручників Нової української школи із вчителями.

Із семінарами про особливості інтегрованого навчання радо зустрічав авторок «Генези» Чернігів. Тетяна Георгіївна Гільберг, авторка підручників «Я досліджую світ», виступала перед учителями і методистами із темою «Реалізація принципів інтегрованого навчання на уроках «Я досліджую світ»: методичні рекомендації щодо організації навчальної діяльності». Крім того, учасники семінару мали змогу послухати цікавий виступ Віри Орестівни Науменко, авторки підручника «Українська мова та читання» для 2 класу, «Інтегрований курс «Українська мова та читання»: методичні аспекти». Аудиторія із захопленням слухала та занотовувала чи не кожне слово доповідачок. Наостанок учителі отримали від «Генези» сертифікати про участь у семінарах.

Видавництво висловлює щиру подяку Чернігівському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К. Д. Ушинського за теплу зустріч та сприяння проведенню заходу.

 

1.1.jpg

1.2.jpg

2.1.jpg

2.2.jpg

2.3.jpg