Тетяна Гільберг про особливості інтегрованого навчання у 2 класі

22.01.2019

Тетяна Гільберг про особливості інтегрованого навчання у 2 класі

1.jpg

Видавництво «Генеза» спільно із авторами підручників Тетяною Гільберг і Оксаною Колотило відвідали Кропивницький із семінаром для вчителів і методистів початкових класів. Захід відбувся 16 січня у Кіровоградському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського і Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка.

Тетяна Гільберг, автор підручників нової української школи, зібрала велику аудиторію вчителів і методистів на своєму семінарі «Реалізація принципів інтегрованого курсу навчання на уроках «Я досліджую світ» у 2 класі». Крім того, доповідачка поділилася зі вчителями методичними рекомендаціями щодо організації навчальної діяльності, докладно розповіла про поняття «Інтеграція» та специфіку викладання інтегрованих курсів, а також рівні інтеграції змісту навчального матеріалу.

Щиро висловлюємо подяку методистам Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за теплий прийом і сприяння проведенню семінару.


2.JPG


3.jpg


4.jpg