Тепла зустріч у Дніпрі

29.03.2019

Тепла зустріч у Дніпрі

«Генеза» знову побувала в гостях у Дніпрі! Того дня, 21 березня, відбувся семінар на тему «Сучасний підручник як ефективний засіб роботи зі здібними та обдарованими учнями» у рамках заключного етапу фестивалю педагогічних інновацій освітян Дніпропетровщини «EDU_FEST Dnipro – 2019» на базі комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія неперервної освіти Дніпропетровської обласної ради».

«Генеза» – організатор заходу, Олександр Істер та Оксана Єргіна – автори підручників із математики для закладів загальної середньої освіти.

На заході вчителі та вчительки математики Дніпра та Дніпропетровської області отримали можливість поспілкуватися зі згаданими авторами, познайомитися з особливостями побудови та диференційованого змістового наповнення підручників із математики для всіх вікових категорій учнів від 5 по 11 класи. До речі, ці навчальні видання ставали переможцями конкурсного відбору підручників протягом останніх шести років на основі високих оцінок експертів та вибору вчителів! Підручники саме цих авторів були видані за державний кошт і саме за ними навчалися усі школярі та школярки України.

Метою семінару було не тільки познайомити вчителів із цими виданнями, а й з’ясувати запит вчителів щодо методичного і дидактичного супроводу та інтерактивних матеріалів до цих підручників.

Не обійшлося і без подарунків? Кожний учасник семінару отримав новинки від видавництва, а саме: «Зошити для самостійних та тематичних контрольних робіт» з алгебри і початків аналізу та геометрії для 10 класу, а також яскраві буклети з інформацією про усі видання «Генези» для вчителів математики та каталог видань на 2018-2019 рр. Усім учасникам було вручено сертифікати про участь у семінарі.

Видавництво й надалі планує проводити творчі зустрічі, майстер-класи та семінари з учителями математики України. Тож стежте за новинами?

Dnipro_3.jpg

Dnipro_2.jpg