Стартував конкурс підручників для другого класу

01.02.2019

Стартував конкурс підручників для другого класу

З 1 листопада 2018 року триває конкурсний відбір підручників для 2 класу закладів загальної середньої освіти. А з 21 січня 2019 року розпочався експертний аналіз поданих видань із оцінки якості. Всього подано 91 комплект проектів підручників.

Конкурсний відбір проходить у 2 етапи і завершиться наприкінці березня 2019 року. Наразі триває перший етап - оцінка Комісії - перевірка на відповідність матеріалів науково-методичним, психолого-педагогічним, дизайнерським та антидискримінаційним вимогам. Свої висновки експерти мають надати не пізніше 11 лютого 2019 року.

Під час другого етапу важливою буде думка вчителів, адже саме вони будуть оцінювати та обирати підручники. Де-факто це має завершитися до 18 березня, і на сайтах МОН України та ІМЗО будуть опубліковані результати конкурсу.

Видавництво «Генеза» доклало усіх зусиль, аби взяти участь у конкурсі. Завдяки злагодженій роботі авторів, редакторів, художників, верстальників у конкурсному відборі представлені проекти наших підручників. Важливим є те, що всі видання створені за програмою нової української школи. Будуть оцінюватися наші підручники з таких предметів: «Українська мова та читання», «Математика», «Я досліджую світ», інтегрований курс «Мистецтво», «Русский язык и чтение» для шкіл із навчанням російською мовою, «Російська мова. Русский язык» для шкіл із навчанням українською мовою, «Іспанська мова».

Знаємо, що недарма віддали багато сил та енергії на створення видань для школярів і переконані, що незалежні експерти та учителі гідно оцінять працю нашого колективу.

cover_catalog_geneza2019-2class копия.jpg