Результати ІІ етапу конкурсу підручників для 2 класу

18.03.2019

Результати ІІ етапу конкурсу підручників для 2 класу

Учителі вже обрали підручники для 2 класу закладів загальної середньої освіти! Відтепер за навчальними виданнями, обраними у 2019 році, учні та учениці навчатимуться протягом наступних п’яти років.

Згідно з офіційними результатами Інституту модернізації змісту освіти педагогічні працівники обрали такі підручники видавництва «Генеза», які можуть друкуватися за кошти державного бюджету у 2019 році:

1. «Математика» (підручник для 2 класу закладів загальної середньої освіти), Лишенко Г. П.
2. «Я досліджую світ» (підручник для 2 класу закладів загальної середньої освіти у 2-х частинах), Гільберг Т. Г., Тарнавська С. С., Павич Н. М.
3. «Мистецтво» (підручник інтегрованого курсу для 2 класу закладів загальної середньої освіти), Масол Л. М., Гайдамака О. В., Колотило О. М.
4. «Російська мова. Русский язык» (підручник для 2 класу закладів загальної середньої освіти з навчанням українською мовою. Другий рік навчання), Самонова О. І., Горобець Ю. О.
5. «Іспанська мова» (підручник для 2 класу закладів загальної середньої освіти), Редько В.Г., Береславська В.

Щиро вітаємо усіх авторів із результатами, дякуємо кожному за злагоджену, плідну роботу! Дякуємо за наполегливість, терпіння, наснагу і мудрість. Дякуємо, що разом з нами прямуєте до нових висот. Тож, рухаємось далі підкорювати нові вершини!
Вдячні освітянам за підтримку і віру, адже завдяки вам за нашими підручниками навчатимуться усі другокласники та другокласниці України!