Оксана Колотило про інтегрований курс «Мистецтво»

22.01.2019

Оксана Колотило про інтегрований курс «Мистецтво»

1.jpg

 

Видавництво «Генеза» спільно з авторами підручників Тетяною Гільберг, Олександром Істером і Оксаною Колотило відвідали Кропивницький із семінаром для вчителів і методистів початкових класів. Захід відбувся 16 січня в Кіровоградському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. В Сухомлинського і Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка.

Реалізація основних підходів у змісті підручників для початкової школи – запит сьогодення. Цікаво та захопливо окреслила це питання на семінарі "Впровадження інтерактивних завдань на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво»" Оксана Колотило – представниця колективу авторів (Л. М. Масол, О. В. Гайдамака, О. М. Колотило) підручника «Мистецтво» для 2 класу. Крім того, на заході вчителі дізналися про основні підходи у навчанні в початковій школі і навіть на деякий час стали учнями, аби зрозуміти специфіку залучення дитини до аналізу інформації, заохочення малечі до навчального процесу.

Разом з нашим партнером, арт-студією «Bristar», пані Оксана презентувала аудиторії інтерактивний підручник з мистецтва, створений на базі підручника для 1 класу спільно з видавництвом «Генеза». Яскравий виступ доповідачів залишив в учасників семінару багато позитивних вражень і, сподіваємося, підвищив мотивацію до самовдосконалення та покращення якості навчання дітей.

Щиро висловлюємо подяку методистам Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за теплий прийом і сприяння проведенню семінару-практикуму.

2.jpg


3.jpg


5.jpg


6.jpg


7.jpg