Оголосили офіційні результати конкурсу підручників для 2 класу

18.02.2019

Оголосили офіційні результати конкурсу підручників для 2 класу

Друзі!

Як і повідомляли раніше, стартував конкурсний відбір проектів підручників для 2 класу. 13 лютого 2019 року завершився І етап конкурсу і оголошено його результати, опубліковано висновки експертів та здійснено дешифрування комплектів поданих матеріалів.

Завдяки злагодженій роботі авторів і колективу «Генези» до 2-го етапу, згідно із результатами науково-методичної комісії, пройшли усі подані проекти підручників нашого видавництва, а саме:
1. Науменко В.О., Мовчун Ф.І., Тарнавська С.С. «Українська мова та читання»
2. Йолкіна Л.В., Волкотруб Г.Й. «Українська мова та читання»
3. Гільберг Т.Г., Тарнавська С.С., Павич Н.М. «Я досліджую світ»
4. Гнатюк О.В., Антонова О.П., Бровченко А.В. «Я досліджую світ»
5. Лишенко Г.П. «Математика»
6. Гавриш Н.В., Ємельяненко О.В. «Російська мова та читання»
7. Самонова О.І., Горобець Ю.О. «Російська мова»
8. Масол Л.М., Гайдамака О.В., Колотило О.М. «Мистецтво»
9. Редько В.Г. «Іспанська мова».

Колектив «Генези» щиро радіє і вітає авторів підручників із оголошеними результатами, дякує незалежним експертам за неупереджене та об’єктивне оцінювання. Нагадуємо, що з 25 лютого до 10 березня 2019 року триватиме ознайомлення педагогічних працівників ЗЗСО з електронними версіями фрагментів оригінал-макетів підручників, які братимуть участь у ІІ етапі конкурсного відбору та заповнення ЗЗСО спеціальної форми вибору електронних версій оригінал-макетів підручників. Заохочуємо вчителів до голосування і сподіваємося на Вашу підтримку! Залишаємо посилання на каталог, аби Ви могли ознайомитися із нашими виданнями.