Навчально-методичний комплект “Продуктивна математика” для учнів 1-х класів НУШ

20.05.2022

Навчально-методичний комплект “Продуктивна математика” для учнів 1-х класів НУШ

 

Навчально-методичний комплект “Продуктивна математика” 

для учнів 1-х класів НУШ

 

? Як прищепити юним школярам любов до математики, а їхнім учителям істотно полегшити підготовку до уроків та організацію ефективних і результативних занять з математики? 

 

! Обрати для 1-го класу навчально-методичний комплект від нашого видавництва “Продуктивна математика”, який стане надійним помічником учителя й учня у вивченні “цариці наук” на самому початку шкільного навчання!

 

5 причин обрати саме цей комплект для вивчення математики першачками:

 

  1. Зошити-посібники пройшли апробацію в українських школах у 2021-2022 н.р. та внесено основні побажання за зауваження вчителів початкової школи

 

  1. Комплект включає в себе всі необхідні матеріали для цікавого та ефективного вивчення математики впродовж навчального року: зошит-посібник у 2-х частинах, математичний тренажер, посібник з усної лічби та детальні розробки уроків. Учителю не потрібно витрачати додатковий час на пошук інформації та підготовку до уроків

 

  1. За умови дистанційного навчання і учні, і вчителі отримають електронні матеріали, за якими онлайн-навчання відбуватиметься якісно та продуктивно

 

  1. Учителів буде забезпечено календарно-тематичним плануванням, методичним супроводом протягом року та додатковими матеріалами

 

  1. Новаторська методика з вивчення математики в початковій школі від автора Олександра Семеновича Істера здобула найвищі бали та позитивні відгуки від учителів-апробаторів та батьків дітей, які брали участь в апробації НМК у 2021-2022 н.р.

 

Що входить до комплекту “Продуктивна математика” для 1 класу?

 

Учень/учениця отримає:

 

  1. Зошит-посібник (у 2-х частинах) з математики, 1 клас, автор О. Істер

Це поєднання підручника та зошита в одному виданні. Першачкам дуже подобається працювати в такому посібнику, де можна одночасно з вивченням правил вчитися писати цифри та знаки, обчислювати, розв'язувати цікаві життєві задачі. Посібник пройшов апробацію та дістав схвальні відгуки від декількох десятків учителів початкової школи та батьків.

 

  1. 2+2. Весела лічба. Навчальний посібник, 1 клас, автор А. Данієлян

Першачки зможуть вдосконалювати й закріплювати навички усної лічби в цікавій формі: допомагати казковим або мультиплікаційним героям знаходити значення виразів чи перевіряти результати обчислень. Користуючись «математичною абеткою», діти навчаться розшифровувати або зашифровувати записи.

 

  1. Математичний тренажер, 1 клас, автор О. Ємельяненко

Сучасний посібник із цікавими оригінальними завданнями допоможе першокласникам перетворити вивчення математики на веселу пізнавальну діяльність: в ігровій динамічній формі усвідомити нове; застосувати набуті знання в нових умовах, сформувати навички; об'єктивно визначити власні навчальні досягнення; подолати труднощі, набути впевненості у своїх уміннях.

 

  1. Розрізні картки для вивчення математики

Діти матимуть 27 карток для лічби, які сприятимуть ознайомленню та закріпленню уявлень учнів про цифри натурального ряду від 1 до 10 та 0, математичні знаки, лічбу в межах 10 у прямому й зворотному порядках, склад числа, складання рівностей, нерівностей та задач на додавання і віднімання, порівняння тощо.

 

  1. Кольоровий розклад уроків 

Цей бонус від видавництва “Генеза” допоможе юним школярам щодня уважно складати підручники та зошити до школи та з радістю вирушати на навчання.

 

  1. Папку для зберігання шкільних матеріалів

Ще один подарунок — папка для зберігання матеріалів з математики, аби все було під рукою в охайному та приємному вигляді.



 

Учитель отримує:

 

  1. Календарно-тематичне планування з деталізованою розробкою уроків (в електронному форматі). КТП ми надаємо за умови придбання комплектів на весь клас.
  2. Фірмовий блокнот для записів від видавництва “Генеза” 



 

Вартість комплекту “Продуктивна математика” для 1 класу — 195 грн.

 

Для замовлення заповніть форму: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfH9dJtToebF5Oov7pu48QEqX9nW2P2uy_wMcNSLik9MsHmlg/viewform