«Генеза» завітала до Кропивницького із виданнями для дошкілля

18.01.2019

«Генеза» завітала до Кропивницького із виданнями для дошкілля

1.JPG

Видавництво «Генеза» відвідало Кропивницький із доробком навчальної літератури для дошкілля. Захід відбувся 16 січня у Кіровоградському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського.

Завідувачка редакції дошкільної освіти Антоніна Короб презентувала літературу вихователям та методистам, розповіла про новинки та видання, які готуються до друку. Крім того, вихователі мали змогу ознайомитися із асортиментом видань для дошкілля у каталозі 2018–2019. Видавництво «Генеза» завжди турбувало питання найповнішого задоволення та забезпечення потреб освітян якісною навчальною літературою, і тому генезівці прагнуть налагодження більш тісних зв’язків з освітянами, залучаючи педагогів до співпраці.Під час зустрічі обговорено пропозиції щодо проведення майбутніх заходів, усі учасники надихнулися позитивною енергією і готові рухатися далі.

Щиро вдячні методистам, викладачам та завідувачці кафедри дошкільної та початкової освіти Тарапаці Наталії Володимирівні за теплий прийом і сприяння у проведенні семінару-практикуму.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

7.jpg

5.jpg