"Генеза" - в Тернополі!

08.10.2018

"Генеза" - в Тернополі!

26-27 вересня у рамках заходу МОН України та Тернопільського ОІППО відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар методистів з математики. Увесь семінар був пронизаний професійною атмосферою, починаючи від виступів науковців, методистів, авторів підручників і до виступів талановитих вчителів Тернопілля.

У семінарі прийняв участь Олександр Семенович Істер, вчитель-методист, вчитель ліцею «Міжнародний вимір», автор серії підручників і посібників з математики для 5-11 класів, які підготувало видавництво «Генеза». З великим задоволенням автор презентував учителям Тернопілля особливості його підручників і методів навчання за ними.

Видавництво «Генеза» з великим задоволенням прийняло участь у цьому заході і також презентувало для методистів і гостей свої цікаві наробки для організації навчального процесу з курсу математики.

Практична частина семінару відбулася у Соколівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Теребовлянського району, де працювали методичні студії творчих учителів Тернопілля.

Усі учасники семінару відвідали Марійський духовний центр Зарваниця, що представляє собою історичну пам‘ятку міста Тернополя.

1.jpg

Виступ О.С. Істера на Всеукраїнському науково-практичному семінарі методистів з математики.

 

2.jpg

 

Виступ Н.А. Тарасенкової на Всеукраїнському науково-практичному семінарі методистів з математики.

 

3.jpg

 

Учасники по завершенню семінару.

4.jpg

Викладачі математики з Тернопілля.

5.jpg

Представники Видавництва «Генеза» разом з організаторкою заходу Т.Г. Іванюк (посередині).

P80926-153404.jpg

Усі учасники семінару відвідали сучасну школу І – ІІ ступенів у селі Соколів на Тернопільщині.

P80926-153949.jpg

Виступ учнів школи перед учасниками семінару.

P80926-155007.jpg