"Генеза" - у Хмельницькому!

23.10.2018

"Генеза" - у Хмельницькому!

На один день, 18 жовтня, Хмельницький ІППО та ліцей №10 м. Хмельницького перетворилися на своєрідні дискусійні майданчики, на яких можна було поспілкуватися, посперечатися та дізнатися багато нового і цікавого від провідних авторів підручників та посібників для початкової школи, створених видавництвом «Генеза»! На різних локаціях зібралися справжні професіонали!

1_Tarnavska.jpg

Так Світлана Тарнавська, автор підручників «Українська мова. Буквар», «Математика, 1 клас» та «Я досліджую світ, 1 клас» зібрала навколо себе знавців української мови та методики викладання української мови в початкових класах. Вчителі і методисти разом з автором з’ясували найактуальніші питання в навчанні української мови молодших школярів.

2_Gilberg.jpg

Презентація нашого відомого автора Тетяни Гільберг дала відповіді на велику кількість запитань щодо зовсім нового, але такого важливого і цікавого інтегрованого курсу «Я досліджую світ». Підручник і навчальні посібники, створені авторським колективом під керівництвом Тетяни Гільберг, викликали велику зацікавленість у вчителів та методистів.

3_Masol.jpg

Справжні професіонали своєї справи, творчі особистості згуртувалися навколо майстер-класу Людмили Масол, автора підручника та навчальних посібників інтегрованого курсу «Мистецтво». Приємно було спостерігати за злагодженою роботою цієї творчої майстерні!

4_Bristar.jpg

Особливого резонансу набула презентація наших партнерів, арт-студії «Брістар»! Інтерактивні підручники, створені на базі підручників для 1 класу видавництва «Генеза», викликали справжній ажіотаж у вчителів. А від можливості безкоштовно завантажити представлені матеріали усі учасники були у захваті!