28.02.2023. Вебінар з курсу "Пізнаємо природу" для 6 класів НУШ

22.02.2023

28.02.2023. Вебінар з курсу "Пізнаємо природу" для 6 класів НУШ

Шановні вчителі природничих наук середньої школи 🤗

28 лютого о 17:00 запрошуємо вас на вебінар!

Тема вебінару: "НУШ 6 клас: підручник як засіб формування пізнавальної активності учнів на уроках курсу «Пізнаємо природу»"

Вебінар відбудеться у форматі прямого етеру (за наявності світла та інтернету у всіх спікерів) на нашій сторінці у Фейсбук >>>Посилання на електронні пошти не відправляємо, заходьте на сторінку та дивіться вебінар у Фейсбук.

Спікери:

☑️ Гільберг Тетяна Георгієвна

кандидатка географічних наук, доцент, завідувачка кафедри теорії і методик природничо-математичних дисциплін і технологій Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Заслужений працівник освіти України, авторка підручників і посібників для початкової, середньої та старшої школи.

☑️ Крячко Іван Павлович,

завідувач лабораторії методологічного та інформаційного забезпечення освіти і науки астрономічної (МІЗОН-А) Головної астрономічної обсерваторії Національної академії наук України і науковий співробітник відділу біологічної, хімічної та фізичної освіти Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України; автор підручників і посібників з астрономії та навчальних програм з астрономії і природознавства для середньої школи; засновник, модератор і автор сайту «Астроосвіта».

☑️ Стократний Сергій Анатолійович,

викладач фізики Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, вчитель фізики, астрономії та інорматики, викладач-методист, автор посібників і підручників з інтегрованого курсу «Пізнаємо природу».

☑️ Кулініч Ольга,

вчителька ЗНЗ № 1 м. Хмільник Вінницької області. Трудовий стаж — 21 рік. Нагороджена Почесною грамотою Верховної Ради, лауреат премії Верховної Ради серед педагогічних працівників. Переможець всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2008».

 

Програма вебінару

📍 Учасники  заходу отримають Сертифікати

РЕЄСТРАЦІЯ для отримання сертифікату >>>

Сертифікати буде завантажено 10 березня 2023 року за посиланням >>>


До зустрічі на вебінарі та мирних, безпечних вам днів 💙💛