23 лютого - вебінар для вчителів історії України

15.02.2021

23 лютого - вебінар для вчителів історії України

Запрошуємо на вебінар, присвячений практичній роботі й уроку-узагальненню в курсі історії! Вебінар відбудеться з 16 до 17:30 години. Реєструйтеся!

23 лютого 2021 р. о 16:00 видавництво «Генеза» запрошує вчителів історії на вебінар «Практична робота й урок-узагальнення в сучасному шкільному курсі історії», на якому говоритимемо про:

— практичні роботи й узагальнення з історії у контексті чинних навчальних програм і нового стандарту базової середньої освіти
— як планувати і як проводити практичні роботи та уроки-узагальнення з історії (практична робота чи практичне заняття? розмірковувати чи тестувати?)
— як формувати предметні компетентності з історії України під час практичних занять і уроків-узагальнень (на прикладі підручників для 8 класу)
— практичні роботи та узагальнення в інтегрованому курсі історії та громадянської освіти (на прикладі 10 класу)

Спікери:
- Мудрий Мар’ян Михайлович
співавтор навчальних програм та підручників з історії України для 8 кл. та «Історія: Україна і світ» для 10–11 кл.; кандидат історичних наук, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка

- Пастушенко Роман Ярославович
заступник директора Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, співавтор навчальних програм з історії, автор підручника «Вступ до історії» для 5 класу та навчально-методичних посібників

- Боарь Марія Стахівна
учителька історії Харківської гімназії № 169, спеціаліст вищої категорії, старший учитель

Реєстрація на вебінар: http://genezazno.com/webinar_230221

Посилання на Youtube, де буде відбуватися вебінар: https://youtu.be/34tV4hvvpUo

Сертифікати
отримають учасники заходу, які виконають тестові завдання спікерів. Посилання на ці завдання буде надано під час проведення вебінару!

Для вашої зручності ми даємо можливість переглянути вебінар та пройти тестове завдання протягом 5-ти днів в будь-який зручний для вас час.

Також ви можете поділитися з колегами можливістю пройти навчання та отримати сертифікат. Для цього їм необхідно протягом 5-ти днів після вебінару (до 1 березня):
- пройти реєстрацію на вебінар
- подивитися вебінар
- пройти тестове завдання

Диск, де буде завантажено сертифікати 1 березня після 16:00 (тільки ті учасники, хто пройде тестування): https://cutt.ly/zk0hBG8