20.02.24 Всеукраїнська конференція для вчителів зарубіжної літератури: НУШ в 7 класі

08.02.2024

20.02.24 Всеукраїнська конференція для вчителів зарубіжної літератури: НУШ в 7 класі

Шановні вчителі зарубіжної літератури! 20 лютого о 16:00 запрошуємо вас на цікавий, насичений вебінар, який відбудеться в форматі прямої трансляції на нашій сторінці у Facebook!

На зустріч вас запрошують: 

⏺️ Волощук Євгенія Валентинівна

автор навчального посібника «Зарубіжна література», доктор філологічних наук, старший науковий співробітник, вчитель-методист зарубіжної літератури, викладачка Європейського університету Viadrina (Франкфурт-на-Одері, Німеччина).

⏺️ Слободянюк Олена Михайлівна

вчитель-методист зарубіжної літератури школи № 32 м. Житомира, співавторка навчальних програм, підручників та посібників із зарубіжної літератури для 5-9 класів, переможниця Всеукраїнського конкурсу-огляду «Панорама творчих уроків» у номінації «Через інновацію – до джерел особистості», Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

⏺️ Аброскіна Олена Віталіївна

вчителька зарубіжної літератури КЗ «Ліцей «Європейська освіта» Кропивницькоі міської ради». Вчитель вищої категорії, вчитель-методист, тренер НУШ

Модератор зустрічі:

⏺️ Сергеєва Наталія Вікторівна

аспірантка Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка Національної академії педагогічних наук України, головний редактор видавництва "Генеза".


Початок: 16:00

Формат та місце проведення: пряма трансляція на Facebook-сторінці видавництва "Генеза"

Посилання на вебінар на електронні пошти не відправляємо! Заходьте о 16-й годині на нашу сторінку у Фейсбуці, оновлюйте її та побачите прямий ефір — LIVE


ПРОГРАМА вебінару

‼️ Реєстрація для отримання сертифікату >>>

Реєстраційна форма буде відкрита до 28 лютого 2024 р.

СЕРТИФІКАТИ за участь у конференції будуть завантажені з 11 березня 2024 р. на Google-диск за посиланням >>>