Завершився вебінар з Інформатики для 7-го класу

30.03.2020

Завершився вебінар з Інформатики для 7-го класу

Фаворитом Конкурсу підручників для 7 класу з інформатики став підручник авторів Ривкінда Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікової Л.А., Шакотька В.В. Він отримав схвальні відгуки експертів та найбільшу кількість балів і був рекомендований фаховою комісією для проходження до ІІ етапу Конкурсу – етапу вибору підручників учителями.

Для кращого розуміння концепції підручника 18 березня 2020 було проведено вебінар-презентацію на тему: «Навчальний комплект «ІНФОРМАТИКА. 7 КЛАС» і його використання для формування компетентностей учениць/учнів 7 класу». Зустріч авторів з учителями відбулася у прямому ефірі. Учасники вебінару мали змогу почути розповідь заслуженого вчителя України Йосифа Ривкінда про структуру і концепцію навчального комплекту, а від кандидата педагогічних наук Людмили Чернікової отримали поради та рекомендації щодо формування компетентностей засадами навчального комплекту відповідно до досліджень PISA.

Наприкінці вебінару учасники отримали на свої питання вичерпні відповіді авторів. Видавництво відсилає освітянам сертифікати, що підтверджують їхню участь у вебінарі.

Запис вебінар-презентації можна переглянути за адресою https://drive.google.com/file/d/1peOb4og0jHMwjMhgRw5HGHPzDMMdykFn/view.

...