Як пройшов майстер-клас від Наталії Гавриш

01.10.2018

Як пройшов майстер-клас від Наталії Гавриш

У рамках 25 Форуму видавців у Львові відбулися спільні заходи видавництва «Генеза» та автора навчальної літератури для дошкілля, відомого науковця-практика, доктора педагогічних наук, професора, керівника із впровадження інноваційних освітніх проектів Наталії Василівни ГАВРИШ.

Майстер-клас «ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО ВИКОРИСТАННЯ ЛІТЕРАТУРНИХ ТВОРІВ У РОБОТІ З ДОШКІЛЬНИКАМИ» та автограф-сесія на стенді видавництва продемонстрували обізнаність львівських педагогів у освітніх новаціях, їхній високий фаховий рівень, інтерес та зацікавленість щодо впровадження нових розробок, методик, технологій у дошкільній освіті, якими щедро ділилася Наталія Василівна.

Видавництво дякує автору, слухачам за дружню, творчу атмосферу взаєморозуміння та співпраці, яка панувала під час заходів. Ми сподіваємося, що наше спілкування та співпраця триватимуть і надалі.

А ще принагідно хочемо привітати всіх працівників дошкільної освіти з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля та побажати міцного здоровʼя, щастя, професійного та творчого зростання, натхненних буднів і радісних свят!

шептицкого банер.jpg

Наталія Гавриш, доктор педагогічних наук, автор та Антоніна Короб, завідувачка редакції дошкільної освіти

 

Майстер-клас з Наталією Гавриш:

майстер клас2.jpg

майстер клас4.jpg

майстер клас5.jpg

майстер клас3.jpg

 

На автограф-сесію Наталії Василівни на стенді видавництва «Генеза» завітали як маленькі поціновувачі навчальних видань, так і фахівці:

форум1.jpg

форум2_1.jpg

форум4.jpg

форум-Utytpf.jpg